Expectations

Започвам с това, че за мен е истинско удоволствие да бъда човека, който пише точно този материал, а впоследствие ще разберете и защо е така.

В SRS доста често сме споменавали Expectations и всеки път сме се изказвали възхищение от тяхната музика и невероятно сценично присъствие. Но и имахме големи очаквания (ха, не може да се мине без подобна евтина шегичка) към това, което момчетата ще сътворят в студиото и дали ще успеят да пренесат уникалното си присъствие на аудионосител?

Едноименният и дебютен албум за Expectations, които нямам намерение да представям тук – вие ги знаете, чували сте ги и ги харесвате, ако пък не знаете за какво става въпрос – тогава, драги читателю на пайнер форуми, объркал си се и си отишъл в друга част от „интернеца“, да се върна на албума – страхотен е! Точка. Искате да се аргументирам? Купете го или го свалете (групата най-щедро го е предоставила за свободен даунлоуд, което е похвално), а след това го чуйте, прочетете текстовете и пак отидете да си го купите, защото просто е страхотен. Някой иска да обясня защо е толкова страхотен?

За пръв път чух албума, докато бях на път – не знам защо, но винаги когато пътувам, особено ако отивам към някое ново и непознато място, обичам да преслушвам и нови албуми паралелно. Винаги, когато тръгвам за някъде зареждам айпода с нови групи и албуми, а преслушването им паралелно с разглеждането на нови места ми помага да обърна по-сериозно внимание и на музиката, и на гледките.

И за финал искам да се извиня за това адски закъсняло ревю, което бе написано още преди месец, но получавате днес. Дълго време смятах, че просто е недовършено, че не съм успял да усетя всичко в този албум и имам какво още да ви споделя. И го преслушвах отново, и отново, и отново… и всъщност не знам какво да ви кажа. Усещането при слушане е толкова лично, че не мога да го пренеса със знаци на белият word-овски лист, колкото и да слушам и да си мисля. Това е албум, който ни докосва по индивидуален начин и не мога да кажа почти нищо, просто го чуйте, купете и отидете да слушате момчетата на някое участие. Гарантирам, че няма да бъдете разочаровани…

Групата е предоставила албума за свободен даунлоуд, но все пак вие си знаете какво мислим за подкрепата на родната ъндърграунд сцена, нали… 🙂

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар