„Не може никой да ни спре…“

… в Петък вечер. Най-вече, когато в the Box има забава с участието на C4, A-moral и Bright Sight.

За любителите на по-топлото време, като мен например, дни като вчерашния са ужасни. Пронизващият студ може да те откаже от почти всичко, което е свързано с „на-вън“. За това преценихме, че последния момент преди обявения час е най-удачния, за да се появим пред клуба. Почти бях същисан, когато видях, че има не повече от 20-тина човека, които смутено надничаха зад вратата в надеждата охранителите да ги пуснат на топло.

Очаквано, малко преди началото на концерта дойдоха още хора и клубът заприлича вече на домакин на събитие. Първи на сцената излязоха Bright Sight. Мелодочината група представи познатият от миналите ѝ участия сет, който зарадва изключително много публиката. Момчетата изпълниха парчетата си с много енергия, която предадоха и към публиката.

Радостно е в петък вечер да видиш толкова приятели и познати + нови и непознати лица. Няма какво да се лъжем .. една от причините беше A-moral. Варненската пънк група, която никога няма да се уморя да хваля. Неспиращата струя енергия, която идваше от сцената не само намагнетизира всички посетители, но и раздвижи изключително много хората пред сцената. Вече всички знаят текстовете на A-Moral и не се притесняват да припяват, движейки се хаотично в импровизирания пого-мош. Варненците са в София, за да представят сплита си с C4, който е вече в продажба на цена от 5 лева. Сета на пънкарите за малко да бутне клуба.. това не се случи, но…

.. с излизането си C4 предизвикаха нещо, което отдавна не бях виждал на такъв концерт в столицата. Макар и редовните пияници да бяха фактор, основната движеща сила бе на сцената и тя се казва C4. Новите парчета от сплита + неумиращите класики от 3-way split-а и други превърнаха клуб the Box в бойно поле, чийто стени се местят под напора на енергията отвътре.

Пред клатещите се колони много забавляващи се младежи пяха и танцуваха под звуците на песните на Bright Sight, A-Moral и C4 в петък вечер, оставяйки чувството, че, както казват C4, „Не може никой да ни спре!

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар